Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@14:45:40 GMT

اینجا ایران است؛صدای سیستان و بلوچستان را نداریم!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۴۳۰۹

سرویس اجتماعی خرداد-عبدالرضا کنی:روزگاری پیچ رادیو را که روی موج خاص تنظیم می کردی، صدای گوینده از پشت تریبون طنین انداز می‌شد که اینجا... است، صدای ما را از رادیو ... می شنوید. این یک صوت خشک و خالی نبود، ترنم حیات بود و آواز مدرنیسم و زندگی تازه، حالا در دنیایی که مجازستان حرف اول و آخر ارتباطات انسانی را در دنیای مدرن می زند و به مثابه شاهرگ حیاتی می ماند، 18 روز است که اهالی سیستان و بلوچستان صدایی و سهمی در این عرصه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خرداد، پس از فعل و انفعالات پسا اجرای افزایش قیمت بنزین و دستور قطع اینترنت بین المللی در سراسر کشور، به شکل تدریجی و در بازه زمانی دو هفته ای اینترنت در سطوح و نقاط مختلف به وضعیت قبلی بازگشت اما با گذشت 18 روز هنوز سیاستان و بلوچستان اینترنت ندارد.
استانی زرخیر با استعداد بالقوه و طبیعتی ستودنی، مردمانی سخاوتمند و بلند طبع، آرام و دوست داشتنی، موقعیت ژئوپلتیکی خاص و منحصر به فرد در دروازه‌های شرقی ایران بزرگ با حیطه نفوذ چند صد میلیونی در جنوب شرق آسیا  بازارهای بالقوه آن، ایستاده بر نقطه کانونی کریدور ارتباطی شمال- جنوب، شرق-غرب، تمدنی بس کهن و جاذبه های گردشگری که حتی شماری از آن در جهان نیز بی همتاست.
باید به این استان رفته و با مردمانش لختی معاشرت کرده باشید تا به عینه سخاوت و مناعت طبع و مردم نوازی آنان را با گوشت و پوست خود لمس و درک کرده باشید، آنانی که در عین محرویت و عقب ماندگی توسعه ای و تبلیغات پردامنه و شرارت دشمنان نام و نشان دار، هیچ گاه در پیوستگی با مام میهن فروگذاری نکرده و در بزنگاه ها درخشان به میدان آمده اند. نمونه اش همین انتخابات های اخیر و مشارکت 73 درصدی در حمایت از رئیس جمهوری منتخب یا همین اتفاقات اخیر که کم ترین میزان خشونت را داشته است.
حال این مردم که در عین محرومیت از پا ننشسته و بی مهری ها را وقع ننهاده و خود با هزار سختی و مشکلات از معبر اینترنت و جهان بی فاصله آن به معرفی کسب و کارها و نقاط گردشگری ناب و بکر این خطه بی تکرار همت گمارده بودند، اکنون با این قطع بلند مدت اینترنت همه آن بافته ها را رشته می بینند و نیاز به اهتمام جدی و فوری برای رفع این مشکل عجیب و این انسداد بلند مدت با انگیزه نامشخص دارند.

براستی چرا باید همه جای ایران اینترنت داشته باشند و این استان محروم از این حق بدیهی و انسانی در این عرصه تبادل اطلاعات و ارتباطات انسانی باشند؟
حق مردم سیستان و بلوچستان نیست که اینگونه با محرومیت های مضاعف دست و پنجه نرم کنند و صدایشان هم به گوش کسی نرسد. البته که ما را یارای وصل این مهم نیست اما می توانیم و می بایست صدای آنان باشیم تا شاید به گوش مسئولان محترم برسد که اینجا ایران است اما صدای سیستان و بلوچستان را نداریم!
برچسب ها: اینترنت ، قطع اینترنت ، سیستان و بلوچستان ، محرومیت ، قیمت بنزین

منبع: خرداد

کلیدواژه: اینترنت قطع اینترنت سیستان و بلوچستان محرومیت قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند

ایسنا/سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان و نماینده ولی‌ فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: حرکت دانشجویان در کشورهای غربی برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و غزه، بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری و نشان‌دهنده این است که حرف حق جای خود را باز خواهد کرد.

آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زاهدان، بیان کرد: یکی از راه‌های تحصیل تقوای الهی تلاش برای ارتقای علمی، فرهنگی و رشد اقتصادی جامعه اسلامی است.

وی با اشاره به ۲۵ شوال، سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: امام صادق (ع) نمونه انسان کامل، پیشتاز، پیش‌رو و یک نمونه عالی برای بندگی صالح و شایسته خدا بود که دوست و دشمن به عبادت، زهد، علم، اخلاق، عرفان و معنویت ایشان شهادت دادند.

نماینده ولی‌ فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: عملیات «وعده صادق» نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت بود و ایران اسلامی توان نظامی، دفاعی، علمی و اطلاعاتی خود را به رخ دشمنان جهان اسلام کشید و با اقتدار کامل، این عملیات را انجام داد و دل مسلمانان و آزادی خواهان جهان را شاد کرد.

وی اظهار کرد: اگر فکر جوان ایرانی به کار بیفتد و به میدان بیاید، می‌تواند افتخار بیافریند و در صنعت نظامی، دفاعی، هوا و فضا و انرژی هسته‌ای این توان را مشاهده کردیم. حالا همین فکر در عرصه اقتصادی می‌تواند حضور یابد و وضعیت اقتصادی کشور را بهبود ببخشد، چرا از این توان به درستی استفاده نمی‌شود.

او گفت: با وجود تاکید مقام معظم رهبری بر حضور مردم و جوانان در فعالیت‌های اقتصادی، کمتر به این توصیه توجه می‌شود. امسال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و مهم است که مسؤولان برای حضور مردم در عرصه اقتصاد برنامه‌ریزی کنند.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: فعالیت‌هایی انجام شده، اما نیاز به کار بیشتر است و البته توان مردم و جوانان هم بیش از این‌هاست و باید از این توان استفاده شود و فارغ از آمارهای خوبی که مسؤولان و دولت‌های مختلف ارائه می‌کنند، مردم منتظر دیدن نتیجه این آمارها در سر سفره زندگی و معیشت خود هستند.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته و زمانی که بلوک شرق و اتحاد جماهیر شوروی هنوز وجود داشت، امام خمینی (ره) به رهبر آن‌ها، گورباچف نامه نوشت و او را به اسلام دعوت کرد و فرمود، جمعی از دانشمندان خود را بفرستید تا درس بخوانند و با اسلام آشنا شوند و با بینش دقیق و نگاه نافذ عنوان کرد که زین پس باید کمونیست را در موزه‌های تاریخ پیدا کنید. آن‌ها توجهی نکردند و پس از مدتی اتحاد جماهیر شوروی فرو ریخت.

او افزود: مقام معظم رهبری به‌طور مکرر به ارتباط گیری با دانشجویان توصیه کرده‌اند و سوال این است که ما جامعه روحانیت و مسؤولان فرهنگی چه مقدار به دستور و تاکید ایشان عمل کرده‌ایم و چه مقدار با قشر دانشجو و دانش‌آموز ارتباط ایجاد کرده‌ایم و نتیجه آن را باید در دانشگاه ببنیم. آیا هیجانی که در دفاع از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا وجود دارد، در میان دانشجویان داخل کشور هم مشاهده می‌کنیم؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • ببینید | حمله جنگنده‌های اسرائیل به دمشق؛ صدای انفجار بلند شد